img img
img img
img
img hdlineimg
subcatbullet
subcatbullet
subcatbullet
 
img
img img
img img
img
img hdline img

Ny webbsida

2009/11/05
Allwine online.

Uppdatering

2009/08/06
Uppdaterat portfolion för webb.

Uppdatering

2009/04/14
Uppdaterat portfolion för webb.

Uppdatering

2008/12/10
Uppdaterat portfolion för trycksaker.

Uppdatering

2008/11/20
Uppdaterat portfolion för webb.
up
down
img
img img
portfoliocurriculum
img img
img
img img img hdline
headersubheader
img

Mitt största intresse har alltid varit det jag vill arbeta med. Att framställa grafik är en kreativ process som får mej att känna ett stort välbefinnande. Jag har aldrig tänkt tanken att sysselsätta mej med något annat. Det är en strävan jag haft sedan jag slutade reklamutbildningen på gymnasiet.

Jag har i mitt nuvarade och i tidigare jobb arbetat som kvalificerad webbdesigner/ grafiker för olika företag och har gjort det inom yrket i mer än 8 år sammanlagt. Men redan 1994-95, då jag på allvar började ta mina första steg mot att bli en fulländad designer, försökte jag lära mej Photoshop, Illustrator, FreeHand, PageMaker för att kunna finslipa min talang.

Min fascination för multimedia gjorde att jag slutligen valde att arbeta som webbdesigner. Eftersom den enligt mej kombinerar de bästa av två världar; Design och interaktion. För att inte bara göra snygga men otypliga webbsidor lärde jag mej programmera HTML och CSS. Har en viss kunskap om databasprogrammerig också (php och mysql). Jag kan även arbeta med trycksaker då jag har erfarenhet av detta; förpackningar, annonser, kampanjer, skyltar mm.

Många säger att jag är lätt att arbeta med eftersom det sällan uppstår konflikter, då jag kan kompromissa på ett bra sätt. Jag har ett bra och trevligt humör och är väldigt stresstålig. Är väldigt noga av mej (snabb dock), och fick smeknamnet mr. pixel då jag vill ha layouten på webbsidorna intill minsta pixel perfekt utförd. Detta gäller även trycksakerna. Jag har alltid varit bra på att teckna men gör det mest på datorn numera.

up
down
img
img img
info
img
img img